Tips & Nieuws

Een terrasoverkapping kopen: waarop moet je letten?

terrasoverkapping kopen

Wil je het hele jaar door van je tuin genieten? Dan is het een goed idee om een terrasoverkapping in je tuin te laten plaatsen. Maar hoe weet je nu in hemelsnaam wélke overkapping je moet kiezen? En bij welke producent je daarvoor moet gaan aankloppen? Laat je leiden door deze handige checklist!

Koop een terrasoverkapping van topkwaliteit

Kies ten eerste een terrasoverkapping in een materiaal dat lang meegaat en makkelijk te onderhouden is. Dat bespaart je op de lange termijn heel wat geld en moeite. Droom je bijvoorbeeld van een houten overkapping in je tuin? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijk alternatief, zoals de Camargue Wooddesign: een terrasoverkapping die de look van hout combineert met de duurzaamheid van aluminium. De Camargue Wooddesign vergrijst niet en vergt geen onderhoud, maar heeft wél de pure uitstraling van hout. 

Kies een producent met een uitgebreid aanbod

Met een uitgebreid aanbod heb je extra veel kans om een terrasoverkapping te vinden die pérfect bij je tuin en woning past. Renson biedt verschillende modellen en aanvulmogelijkheden aan waarmee je je overkapping tot in de details kunt personaliseren. Ook het kleurenaanbod is bijzonder uitgebreid, van gebroken wit tot warm grijs. Het is zelfs mogelijk om de Fixscreen-glasvezeldoeken te laten bedrukken met een sfeerbeeld of een foto van je gezin. Kortom: laat je fantasie de vrije loop!

Ga voor garantie

Tot slot is ook de service die je krijgt niet onbelangrijk. Hoeveel jaar garantie geniet je bijvoorbeeld op je terrasoverkapping? Hoe meer garantie je krijgt, hoe zekerder een producent is van de kwaliteit van zijn product. Bij Renson geniet je maar liefst vijf jaar garantie op alle gebreken die zich kunnen voordoen bij normaal gebruik en onderhoud. In sommige gevallen krijg je zelfs vijftien jaar op de kleurvastheid en de glans van de lak. Lees hier meer over de verlengde lakgarantie! 

 

Wordt jouw terrasoverkapping er eentje van Renson? Vind snel een verdeler bij jou in de buurt.

Verdeler vinden