Gezien op TV - Strakke buitenkamer met open haard

In het vier-programma ‘Een Baksteen in de maag’ mochten we deze strakke buitenkamer met ingebouwde haard ontdekken. Een plek waar de bewoners van deze woning van kwalitatieve buitenmomenten kunnen genieten. Interieurarchitect Kurt Demeulemeester tekende voor het ontwerp, Renson Ambassador Holstra stond in voor de plaatsing van de Renson Camargue.

Lamellendak - Camargue

Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Baksteen in de maag - Vier

In het woonprogramma ‘Een Baksteen in de Maag’ op VIER werd recent een mooie realisatie met de Camargue in de kijker gezet. De eigenaars van de woning hadden de specifieke vraag om langer van hun terras te kunnen genieten, in alle weersomstandigheden. Het resultaat is een volledig nieuw aangelegd terras met het Camargue lamellendak van RENSON. Deze installatie werd gerealiseerd door Renson Ambassador: SDS Verandabouw en Renson Installer:  Tuin & Tegelwerk.

Camargue

Ervaar hoe uw leven verandert, als u meer tijd buiten kan doorbrengen. Een tijdloos design en oneindige personalisatiemogelijkheden … deze terrasoverkapping past zich aan uw woning aan. Kantelbare zonwering laat u toe om de ideale lichtinval en ventilatie te realiseren.